Re Company

Re Company erbjuder fastighetsmarknaden servicetjänster för fastighetens alla behov. Vi arbetar med lösningar som ger kostnadskontroll, hög kvalitet och minskad miljöpåverkan. Våra ledord är “Ordning & Reda – Snyggt & Rent”

Re Company AB grundades 2005 för att erbjuda fastighetsmarknaden oberoende konsulttjänster inom hållbar utveckling. Visionen var att leda och inspirera företag och människor att ställa om till en hållbar utveckling. Detta uppnås även idag genom att förändra människors beteenden och förmåga att ta beslut om att minimera sin påverkan på miljön.

Vårt arbetssätt präglas av ansvar för vårt uppdrag, tydlighet i vår kommunikation, stor flexibilitet och proaktivitet.

Vår servicepersonal har lång erfarenhet och hjälper gärna till när ni har frågor eller problem som behöver lösas. Vår ambition är att alltid ge er en god service och göra det lilla extra. Det kan handla om att plocka upp en cigarettfimp till att ringa en hyresgäst som har problem.

Våra nöjda kunder är fastighetsägare, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner.

 

Anders Fladvad
VD
Delägare i bolaget sedan 2011. Civilekonom med erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom ekonomistyrning och organisationsutveckling.
Skicka e-post
Albert Wickman
Ledningsgrupp och ledamot
Startade bolaget 2005 och har sedan 1990-talet arbetat med miljöfrågor. En förkämpe för att alltid driva utveckling med miljön i centrum.
Skicka e-post
Suzanna Nystrand
Ledningsgrupp
Har erfarenhet av projektledning och sitter som spindeln i nätet med ansvar för ekonomi och personal.
Skicka e-post
Alf Johnsson
Ordförande
Styrelseordförande sedan 2012. Alf har lång erfarenhet av försäljning inom B2B med en förmåga att hitta konstruktiva lösningar vid utveckling av affärsverksamheten. Tidigare erfarenhet inom energi och miljöfrågor ger värdefull input i ledningsdiskussioner.
Skicka e-post