background

Om Re Company

Re Company erbjuder fastighetsmarknaden servicetjänster för fastighetens alla behov. Vi arbetar med lösningar som ger kostnadskontroll, hög kvalitet och minskad miljöpåverkan. Våra ledord är “Ordning & Reda – Snyggt & Rent”

Re Company AB grundades 2005 för att erbjuda fastighetsmarknaden konsulttjänster och lösningar inom avfallshantering. Visionen var att leda och inspirera företag och människor att ställa om till en hållbar utveckling. Detta uppnås även idag genom att förändra människors beteenden och förmåga att ta beslut för att minimera sin påverkan på miljön.

Vårt arbetssätt präglas av ansvar för vårt uppdrag, tydlighet i vår kommunikation, stor flexibilitet och proaktivitet.

Vår servicepersonal har lång erfarenhet och hjälper gärna till när ni har frågor eller problem som behöver lösas. Vår ambition är att alltid ge er en god service och göra det lilla extra. Våra nöjda kunder är fastighetsägare, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner.

Styrelse

Anders Fladvad
Anders Fladvad
VD

Delägare i bolaget sedan 2011. Civilekonom med erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom ekonomistyrning och organisationsutveckling.

Albert Wickman
Albert Wickman
LEDNINGSGRUPP OCH LEDAMOT

Startade bolaget 2005 och har sedan 1990-talet arbetat med miljöfrågor. En förkämpe för att alltid driva utveckling med miljön i centrum.

Suzanna Nystrand
Suzanna Nystrand
LEDNINGSGRUPP

Har erfarenhet av projektledning och sitter som spindeln i nätet med ansvar för ekonomi och personal.

Alf Johnsson
Alf Johnsson
ORDFÖRANDE

Styrelseordförande sedan 2012. Alf har lång erfarenhet av försäljning inom B2B med en förmåga att hitta konstruktiva lösningar vid utveckling av affärsverksamheten. Tidigare erfarenhet inom energi och miljöfrågor ger värdefull input i ledningsdiskussioner.

Vi sponsrar

Team Rynkeby
Giving People