Referenser

"Det är alltid en viss tveksamhet och oro när man lämnar över ett så väl skött soprum. Nu kom all oro på skam då Re Company har fixat ett mycket fräscht och funktionellt återvinningsrum (som nu slutligen är döpt till källsorteringsrum). Det är nya kärl med snygga och instruktiva tavlor följt av informationskvällar för att vi i förening ska bättre lära oss hur vi ska sortera rätt. Så här ett drygt år senare är vi inget annat än mycket nöjda."
Douglas Bratt
Tekniskt ansvarig BRF Fatbursstranden1
"Re Company har hjälp oss att få en bättre ordning på källsorteringsrummen i våra fastigheter. Jag upplever er som mycket kunniga inom ämnet och ni ger alltid snabb service och återkoppling. Sedan är det alltid kul att träffa er för alla är väldigt trevliga och glada."
Johan Kraiman
Sparbössan AB

Här kan du bläddra bland några av våra referenskunder

Fastighetsskötsel på avrop inom Stockholmsområdet samt miljöhantering.

Miljöhantering i Centrum.

Fastighetsskötsel på avrop samt miljöhantering i deras fastigheter

Fastighetsskötsel i kommersiella fastigheter 

Miljöhantering i Centrum.

Miljöhantering i kontorsfastigheter

Miljöhantering i deras fastigheter.

Miljöhantering i offentliga fastigheter.

Fastighetsskötsel och miljöhantering.

Referensobjekt

Brf Saturnus 21 är belägen på Södermalm i Stockholm. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 7 våningar med 74 lägenheter och 2 lokaler. Här har vi renoverat soprummen med målning, uppsättning av skyddslister och ny utrustning. Vi sköter även om den operativa driften av soprummet.

Brf Fatbursstranden 1 är belägen på Södermalm i Stockholm. Föreningens fastigheter består av flerbostadshus om 8 våningar med 181 lägenheter. Här har vi renoverat soprummet, målning, uppsättning av skyddslister och ny utrustning. Vi sköter även om den operativa driften av soprummet.

Kvarteret Roddaren består av butikslokaler, företag och bostadsrätter. Ö&B, Willys och Bolia är några av de stora butikerna. Vi sköter om två komprimatorer och källsorteringen från butikerna samt hämtar även källsorterat uppe hos företagen.