Referenser

Här kommer några ord från våra kunder

”Elisabet Viklund i vår förening har drivit och skött grovsoprummet i åratal med järnhand och ett föredömligt resultat. Det har lett till ett mycket trivsamt grovsoprum med mycket låga kostnader.

När nu hennes ålder och ork inte tillät henne att fortsätta denna drift, kontaktade hon Re Company för att ta över drift och skötsel. Jag presenterades för Re Company och vi gjorde upp en plan för hur grovsoprummet (nu kallat återvinningsrummet) skulle målas om och fräschas upp med nya kärl och regelverk.

Det är alltid en viss tveksamhet och oro när man lämnar över ett så väl skött soprum. Nu kom all oro på skam då Re Company har fixat ett mycket fräscht och funktionellt återvinningsrum (som nu slutligen är döpt till källsorteringsrum). Det är nya kärl med snygga och instruktiva tavlor följt av informationskvällar för att vi i förening ska bättre lära oss hur vi ska sortera rätt.

Så här ett drygt år senare är vi inget annat än mycket nöjda. 

Douglas Bratt
Tekniskt ansvarig i BRF Fatbursstranden1

”Re Company har hjälp oss att få en bättre ordning på källsorteringsrummen i våra fastigheter. Jag upplever er som mycket kunniga inom ämnet och ni ger alltid snabb service och återkoppling. Sedan är det alltid kul att träffa er för alla är väldigt trevliga och glada.  

Mvh, Johan Kraiman
Loudden Bygg- & Fastighetsservice AB

Här är några av våra referenskunder

Byggvesta
Fastighetsskötsel och miljöhantering i deras fastigheter.

Stiftelsen Stockholms Studentbostäder
Fastighetsskötsel på avrop inom Stockholmsområdet samt miljöhantering.

Mandevo Affärsledning
Fastighetsskötsel och miljöhantering i deras studentfastigheter.

Fast Partner
Miljöhantering i Centrum.

Afa Fastigheter
Miljöhantering i Centrum.

Wallenstam
Miljöhantering i deras fastigheter.

Lidingö Stad
Miljöhantering i offentliga fastigheter.

Ett flertal brf:er inom Stockholmsområdet
Fastighetsskötsel och miljöhantering.

Här är några av våra referensobjekt på miljöhantering

saturnus saturnus-rum
BRF Saturnus
Brf Saturnus 21 är belägen på Södermalm i Stockholm. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 7 våningar med 74 lägenheter och 2 lokaler. Här har vi renoverat soprummen med målning, uppsättning av skyddslister och ny utrustning. Vi sköter även om den operativa driften av soprummet.
DSC00048-300x240 DSC00045-300x240
BRF Fatbursstranden 1
Brf Fatbursstranden 1 är belägen på Södermalm i Stockholm. Föreningens fastigheter består av flerbostadshus om 8 våningar med 181 lägenheter. Här har vi renoverat soprummet, målning, uppsättning av skyddslister och ny utrustning. Vi sköter även om den operativa driften av soprummet.
DSC00058-300x240 DSC00052-300x240
AFA Fastigheter – Kvarteret Roddaren
Kvarteret Roddaren består av butikslokaler, företag och bostadsrätter. Ö&B, Willys och Bolia är några av de stora butikerna. Vi sköter om två komprimatorer och källsorteringen från butikerna samt hämtar även källsorterat uppe hos företagen.